Във връзка с новостроящата се автомагистрала Европа, в участъка от

...
Във връзка с новостроящата се автомагистрала Европа, в участъка от
Коментари Харесай

Издадоха спешно предупреждение за пътуващите по магистрала Европа

Във връзка с новостроящата се автомагистрала " Европа ", в сектора от км 32+447 до км 39+600 на път I-8 Калотина – Софийски околовръстен път, е въведена краткотрайна организация на придвижването, като същият е сигнализиран според настоящата нормативна уредба.

По пътната настилка в изграждащия се ремонтен сектор има земна маса. С оглед недопускане възникването на пътни произшествия се упражнява повишен надзор от екипите на бранш " Пътна полиция “ при ОДМВР-София, като за всички установени нарушавания са формирани съответните актове.

В рамките на своите пълномощия, ОДМВР-София навреме е алармирала изпълнителите на ремонтните действия, да наблюдават за прецизното съблюдаване на въведената краткотрайна организация на придвижването, както и за недопускане на товарни коли и строителни машини със нечисти и непочистени гуми със земна маса на пътното платно, с което да основават предпоставки за ПТП.

Засиленият надзор на пътното придвижване в региона за недопускане нарушавания на ЗДвП, водещи до затрудняване на придвижването и пътни произшествия, ще продължи до отпадане на нуждата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР