Във връзка с Националния тракийски фолклорен събор Богородична стъпка“ през

...
Във връзка с Националния тракийски фолклорен събор Богородична стъпка“ през
Коментари Харесай

Променя се маршрутът на обществения транспорт до Старозагорските бани през почивните дни

Във връзка с Националния тракийски фолклорен събор „ Богородична стъпка “ през почивните дни ще бъде въведена краткотрайна смяна в маршрута на рейсовете на публичен превоз, изпълняван от общинското сдружение " Тролейбусни и автобусни транспорти " ЕООД до Старозагорските бани. Това оповестиха от пресцентъра на локалната администрация.

На 27 и 28 август транспортните средства ще се движат единствено по околовръстния път на курортното населено място – край хотелската част. Автобусите, обслужващи линии с № 9, 91, 92, ще стопират на спирки „ Армира “ – „ Мини Марица-изток “ – „ Старозагорски бани - поща “ – „ Старозагорски бани-обсерватория “ и ще обръщат на разклона за село Сулица.

Ще бъде обезпечен спомагателен курс на 27 август, с час на потегляне 22:00 часа, от Старозагорски бани – център, който ще премине и през обиколния маршрут.

Участниците и гостите на празника могат да употребяват настоящите автобусни линии до Старозагорските бани, според одобрените  маршрутни написания, допълват от общината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР