Във връзка с множество постъпили въпроси от страна на представители

...
Във връзка с множество постъпили въпроси от страна на представители
Коментари Харесай

Автомагистрали ЕАД: Направили сме възражения по предвидения в закона ред

Във връзка с голям брой постъпили въпроси от страна на представители на медиите, свързани с оповестен от Сметната палата одитен отчет, АВТОМАГИСТРАЛИ ЕАД декларира, че с всички констатации, с които управлението на сдружението не е според, е направило несъгласие по планувания в закона ред.
Това оповестиха от компанията.
 Държавна компания ще прави пътя Видин-Ботевград за над 1 млн. лева Държавна компания ще прави пътя Видин-Ботевград за над 1 млн. лева
„ Автомагистрали “ ЕАД ще построи 65,8 км от път I-1 Видин - Ботевград, в сектора сред пътен възел „ Макреш “ и о...
АВТОМАГИСТРАЛИ ЕАД е сключило редица контракти с АПИ след извършени процедури по публични поръчки с присъединяване и на други претенденти.
По отношение на договорите, подписани по реда на член 14 от Закон за обществените поръчки (ин хаус), сдружението е потвърдило, че разполага с нужния запас за осъществяването им, в това число личен и нает подобен, акцентират от сдружението.
По изпълняваните публични поръчки, АВТОМАГИСТРАЛИ ЕАД е употребило само декларирани по съответния ред подизпълнители.
Важно е да се означи, че в Доклада на Сметната палата липсва констатация за съгласуваност с представители на възложителя, както и такава, че не е оказан нужния надзор от АПИ върху реда и осъществяването на предоставените публични поръчки, настояват от компанията.
 Заради новите огромни поръчки преструктурираха „ Автомагистрали “ ЕАД  Заради новите огромни поръчки преструктурираха „ Автомагистрали “ ЕАД 
Заради новите огромни поръчки държавната компания „ Автомагистрали “ ЕАД е била преструктурирана в последните месеци на предходн...
При осъществяването на подписаните по реда на член 14 от Закон за обществените поръчки (ин хаус) контракти, сдружението не употребява подизпълнители. Във връзка с тези контракти са подписани контракти за наем на строителна техника и машинизация и контракти за доставка на материали.
Категорично заявяваме, че „ АВТОМАГИСТРАЛИ “ ЕАД ще извърши в период всички направени в отчета рекомендации, се показва още в известието.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР