Във връзка с извършени кражби от автомобили в района на

...
Във връзка с извършени кражби от автомобили в района на
Коментари Харесай

Двама от Варна и региона влязоха в криминалната хроника на Шумен


Във връзка с осъществени обири от коли в региона на хипермакет на бул. “Симеон Велики " в Шумен регионалната дирекция предприе редица дейности за определяне на причинителите, и запазване на имуществото на жителите и недопускане на нарушение на публичния ред.

Около 14 часа на 8 май криминалисти от регионалната дирекция и сътрудниците им от полицейското ръководство в града забелязали двама мъже със подозрително държание в региона на огромен търговски обект. При типа на униформените  единият бързо напуснал мястото. Бил последван, открит и арестуван за инспекция в непосредствена непосредственост до различен търговски обект. Другият мъж също направил опит да избяга. Криминалисти го спрели и открили самоличността му.

За период до 24 часа в полицейското ръководство в Шумен са арестувани З.М./ 43г./ от село Генерал Колево и М.Д./49г./ от Варна. При последвала информация в масивите на Министерство на вътрешните работи станало ясно, че двамата са престъпно проявени с обири. Изяснява се съпричастността им към осъществени обири от коли в тази част на града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР