Във връзка с излязлата днес декларация, ние от "Има такъв

...
Във връзка с излязлата днес декларация, ние от "Има такъв
Коментари Харесай

ИТН-Плевен се разграничи от Радостин Василев


Във връзка с излязлата през днешния ден декларация, ние от "Има подобен народ " област Плевен напълно се разграничаваме от позицията на регионалния ни координатор в оставка Радостин Василев и неговите доближени, които не са членове, не са координатори и не съставляват по никакъв метод "Има подобен нород " - Плевен.

Това пишат в декларация от ИТН-Плевен във връзка излязлата информация, публикувана в декларация през днешния ден, че структурите на партия "Има подобен народ " в Плевен, Пордим, Левски, Кнежа и Долни Дъбник напущат партията.

Ние, представляващите, изрично поддържаме напълно Политическа партия "Има подобен народ " и водача господин Слави Трифонов. Подкрепяме и заставаме напълно зад решенията на управлението на ИТН. Ние вяраме, че управлението на Политическа партия "Има подобен народ " постоянно се е управлявало напълно и е защитавало единствено и еднствено нтересте на България. Ние имаме вяра, че българите сме заслужен и почтен народ и в никакъв случай не бихме предали своята татковина и история.

През тези години, защото част от нас са още от Референдума, организран от господин Трифонов и в последстве трансфорат след това в политически план "Има подобен народ ", в никакъв случай не сме се чувствал излъчени. Напротив, протичащите се през миналата седмица събития, ни направиха още по-силни и непоколебими в решетието си да бъдем част от структурата на Политическа партия "Има подобен народ ". Ние имаме вяра, че нашата татковина България е над всичко и всички ще се борим за нейното благоденствие до последния си мирис. Нека да не оставяме единствено Бог да пази България, а и ние българите да я пазим, обичаме и почитаме.

Общински координатори на Има Такъв Народ от Долна Митрополия, Кнежа, Гулянци, Искър, Червен бряг и Белене
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР