Във врачанския окръжен съд днес се проведе разпоредително заседание по

...
Във врачанския окръжен съд днес се проведе разпоредително заседание по
Коментари Харесай

Дадоха ход на делото срещу двамата, отвлекли и пребили таксиметров шофьор във Врачанско /снимки/

Във врачанския областен съд през днешния ден се организира разпоредително съвещание по наказателно общ темперамент дело № 195/2021 година Подсъдими по него са 29-годишният Милен Младенов и 27-годишният Евстати Евстатиев, които са упрекнати в това, че на 18.12.2016 година от парка в село Хайредин са отвлекли Венцислав Тодоров от село Манастирище, като действието е осъществено от двамата по изключително непосилен и рисков за здравето на потърпевшия метод.



По искане на потърпевшия Венцислав той бе конституиран като частен обвинител и цивилен просител. Съдът одобри за взаимно разглеждане в наказателния развой предявения от него цивилен иск от 60 000 лв.. Сумата е обезщетение за нанесени неимуществени вреди на Венцислав от закононарушението, като искът е предявен солидарно против двамата подсъдими.
Съдът даде ход на разпоредителното съвещание и изслуша страните по въпросите на член 248, алинея 1 от Наказателно-процесуален кодекс. От страните не бяха направени възражения за позволени отстраними основни нарушавания на процесуалните правила. Делото ще премине по общия ред с приканване на всички очевидци и движимости лица, включени в листата към обвинителния акт.
Съдът насрочи идващото постоянно съвещание по делото да бъде на 22 юни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР