Във войната, която се води днес в Украйна, Русия воюва

...
Във войната, която се води днес в Украйна, Русия воюва
Коментари Харесай

Война на Русия със самата себе си

Във войната, която се води през днешния ден в Украйна, Русия води война не толкоз със Съединени американски щати и блока НАТО, колкото сама със себе си – със лична техника, лично оръжие и частично даже със лични войски. И със личните си неточности. Със лично минало и в доста връзки даже със лично настояще.

По-голямата част от военната техника на Украйна, която до момента е била и към момента би трябвало да се среща на полетата на тази война, е техника руско произвеждане.

Украйна към момента продължава да получава военна помощ от страните от Източна Европа - Полша, Чехия, България, Словакия и редица други под формата на доставки на военна техника и оръжия руски вид.

Срещу Русия е хвърлена военна техника от лични мостри - танкове Т-72 и Т-64, РСЗО " Град " и " Ураган ", системи " Точка-У ", С-300, бойни машини на пехотата, бронетранспортьори и доста други. Да не приказваме за дребни оръжия.

Русия води война главно с техника лично произвеждане.

И частично даже с войска от лично образование.

Украинските генерали и офицери са приключили военни учебни заведения, основани през руския интервал. Те учеха съгласно руските военни доктрини, употребявайки руска технология. И техните учители бяха най-вече офицери от руската войска.

Украинската енергетика, която два месеца беше удряна с " калибри ", изстреляхме по нея над 2000 ракети, само че тя продължава да действа - това също е артикул на руската техника. Енергийната система на Украйна е проектирана и построена с упованията да работи във война, евентуално даже нуклеарна.

Военни арсенали, центрове за ръководство, построени в цяла Украйна с очакване на нуклеарна война, заводи с подземни цехове, които могат да продължат да работят даже по време на бомбардировките, също са артикул на руско, а затова и на съветско строителство.

А украинското общество в предишното е част от руското общество, а в по-далечното минало е част от съветското общество, част от хората, населявали Руската империя и по-късно Съветския съюз.

А фактът, че доста украинци бяха възпитани в дух на ненавист към Русия, научени да ненавиждат Русия и настроени за война с нея, е резултат на първо място от грешките на самата Русия, резултат от грешките на руската държава- строителна политика, а по-късно и грешките на съветската политика по отношение на Украйна.

Самата Украйна във типа, в който беше отделена от Русия през 1991 година, в границите, в които беше отделена, е резултат от цяла поредност от неправилни и недалновидни решения на руското управление, които причислиха разнообразни територии към Украйна и направиха тяхната украинизация, оповестиха всички поданици на Украинската ССР за украинци и се отдадоха на украинските националисти.

Недовършените бандеровци, които първо бяха амнистирани, а по-късно започнаха да бъдат одобрявани в партията, нараснали, пробвайки се да се интегрират в руското общество по този метод, изиграха решаваща роля първо в ликвидацията на Съюз на съветските социалистически републики, а по-късно и в превръщането на Украйна в Анти-Русия, в това страшилище, с което би трябвало да се борим през днешния ден.

Кой преди време не довърши бандеровците, амнистира ги, и ги одобри в партията, издигна ги? Съветско управление. А това значи в последна сметка самата Русия.

В продължение на 100 години самата Русия основава Украйна със личните си ръце, угаждайки по всевъзможен метод на украинските националисти, прощавайки им закононарушенията от Втората международна война, анексирайки към нея Галиция от една страна и Крим от друга, създавайки 50-милионна република наречена Украйна, като стартира печатането на книги и периодически издания на украински език, включи Украинската ССР в Организация на обединените нации и по-късно я отдели от себе си.

Самата Русия образува Украйна в състава си, след което й разреши да се отдели дружно с всички присъединени територии.

В прочут смисъл самата Русия даде на Украйна образец за самостоятелност, като на 12 юни, още преди подписването на Беловежките съглашения, одобри декларация за личния си суверенитет, в действителност за обособяване от Съюз на съветските социалистически републики.

И в продължение на 30 години след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики съветското управление не се умори да повтаря, че Украйна е самостоятелна страна. Въпреки че на всички беше ясно, че това не е правилно, че Украйна е доста подвластна страна, единствено че от 1991 година тя стана подвластна не от Русия, а от Съединени американски щати и Европа, от Запада.

Русия, обявявайки независимостта си и независимостта на Украйна, след 1991 година просто се въздържа от присъединяване в живота на хората, които преди този момент са били руски, а още по-рано съветски хора.

Русия се въздържа от присъединяване в живота на съветския народ, останал на територията на Украйна, и от живота на тези украинци, които до последно се надяваха на Русия, които даже през 2014 година чакаха, че Русия няма да разреши Украйна да стане нацистка страна. Но Русия го разреши. Допусна го и в прочут смисъл даже способства.

Всичко, което беше направено с Украйна, това, в което Украйна в последна сметка се трансформира - всичко това беше направено с разрешението на Русия, с безмълвното единодушие на съветското управление.

Идването на бандеровците на власт в Украйна беше резултат, първо, от съучастничество и неточности в националната политика на руското управление, а по-късно резултат от безучастие, равнодушие, съучастничество и незаконни неточности във външната политика на управлението на актуалната страна Русия.

Всичко стартира с обстоятелството, че Грушевски, един от създателите на концепцията за украинците и украинския народ като обособена нация, беше почетен с почетна докторска степен по съветска история в Харковския университет. Това стана през 1906 година, в Руската империя.

Самата Русия, нейната научна общественост, съветската интелигенция се отдаде на концепциите на украинизма през цялото време, от началото на 20 век. След това тази палка беше подета от руската интелигенция, руската научна общественост и руския партиен хайлайф, които десетилетия възпитаваха украинците в дух на самостоятелност и привикнаха с концепцията, че са специфични, угаждаха на капризите на украинския народен хайлайф, простиха на бандеровците, разглезиха, насърчиха и поквариха украинския партиен хайлайф, украинската интелигенция.

Самата Русия в последна сметка въоръжи Украйна, отдели я от себе си и я съобщи на Съединени американски щати и Запада за дефинитивно превъзпитание, преформатиране, зомбиране и активизиране за война със себе си.

И в продължение на 30 години Русия съзнателно безразлично наблюдаваше протичащото се, не се уморяваше да повтаря като мантра, че Украйна е самостоятелна страна.

Самата Русия в продължение на 100 години със своите дейности и безучастие оформи Украйна и я тласна до това, до което в последна сметка се стигна – до положението на нападателно антируско формирование в услуга на Запада.

Дори парите, които Русия е вложила в Украйна през последните 30 години, плащайки за преноса на газ и предоставяйки под формата на газови отстъпки, са употребявани от украинските олигарси за финансиране и въоръжаване на националистически обединения, за основаване на украински телевизионни канали, за финансиране на украински националистически партии и придвижвания. И това не беше кой знае каква загадка. Но съветското управление старателно си затваряше очите за това.

Веднъж Медведев разгласи сумата на всички вложения и заплащания, направени от Русия към Украйна през 25 години " самостоятелност ". Според него сумата е била към 200 милиарда $.

Ако минимум една четвърт от тези средства са отишли за финансиране на украински национални формирования, телевизионни канали и националистически партии, тогава Русия е вложила порядък повече в антируския план, в сравнение с Съединени американски щати са похарчили преди началото на войната.

Ако обобщим всичко, което Русия направи през последните 100 години, с цел да подсигурява, че милиони руснаци са превърнати в украинци и в последна сметка в русофоби, тъй че хората на Бандера да дойдат на власт в Украйна, тъй че тази война да стартира и половин милион украинци да водят война със руско оръжие и руска техника против руснаците - в действителност се оказва, че през днешния ден Русия води война сама със себе си.

Русия е във война със личното си минало, личните си неточности, личните си оръжия и личните си предатели.

Ролята на Съединени американски щати и блока НАТО в тази война, спрямо историческата роля на самата Русия, е надълбоко второстепенна.

Блокът НАТО към момента не съществуваше и Съединени американски щати даже не мислеха за война с Русия, когато самата Русия стартира да прави Украйна чудовището, което по-късно щеше да се бие с нея със личните си оръжия.

Съединени американски щати и блокът НАТО към момента не са доставили на Украйна даже половината от количеството техника и оръжия, които Съветският съюз остави на украинската войска за бъдеща война с Русия.

За развиването и образуването на концепцията за украинизма, за идването на власт на бандеровците Съветският съюз и Русия направиха доста повече от Съединените щати и всички западни разследващи служби, взети дружно.

И даже през днешния ден, когато войната към този момент е в ход, Русия е тази, която не си разрешава да завоюва по-рано.

Защото вътре в самата Русия, вътре в Руската федерация, остава голям брой от тези, които в тази война по един или различен метод работят на страната на Съединени американски щати и груповия Запад, на страната на Украйна, които заради персонални облаги или убеждения, саботират войната или даже оказват помощ на врага.

В тази война Русия в действителност води война на първо място със себе си, със своите оръжия, със своите неточности, със своите предатели, със своето минало и даже с сегашното си. И по-късно със Съединени американски щати и блока НАТО.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР