Във волейболната ни федерация вече са решили - Николай Желязков

...
Във волейболната ни федерация вече са решили - Николай Желязков
Коментари Харесай

Ето кой може да замени Силвано Пранди начело на националния отбор

Във волейболната ни федерация към този момент са решили - Николай Желязков ще смени Сипвано Пранди отпред на националния ни мъжки отбор, осведоми „ Меридиан Мач “ . По-голямата част от членовете на Управителния съвет са се обединили към мнението, че настоящият първенец на България с Нефтохимик е кадърен да успокои ситуацията в държавната селекция все още.

Да, БФВ остави 71-годишния Пранди на поста на народен селекционер след съвещанието на УС, последвало краха на европейското. Както е известно обаче, имаше една " измама " - рекомендацията (всъщност ултиматум) да повика най-хубавите за последната олимпийска подготовка - сред 5 и 10 януари в немската столица Берлин.

С други думи - съгласно федерацията италианецът би трябвало да оправдава изгонените от него след Лигата на нациите Георги и Валентин Братоеви, Николай Учиков, Николай Николов и Владислав Иванов. Ширеше се мнение, че те са били по-добри от заместниците си.

Има обаче вид Пранди да си измие ръцете с преценката, че към януари 2020 въпросната петорка не е във формата на играчите, които ще попаднат в листата за Берлин. Тогава БФВ рискува нов водопад от словесни офанзиви в обществената мрежа по адрес на Сипвано. Както сподели звездата на отбора ни Теодор Салпаров след 11-ото място на Евро 2 0 19, шансът за класиране в Токио е нулев. Освен нас и домакина Германия в шампионата чакат европейският първенец Сърбия, вторият от континенталния конгрес Словения, Франция, Холандия, Чехия и Белгия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР