Във волейбола ни има разнобой за това кой трябва да

...
Във волейбола ни има разнобой за това кой трябва да
Коментари Харесай

Кой да стане национален селекционер на мъжкия ни волейболен състав?

Във волейбола ни има разнобой за това кой би трябвало да е треньор на националите ни, научи вестник " Меридиан мач ". Отговорните фактори били разграничени сред досегашния селекционер, чийто контракт изтече - италианецът Силвано Пранди и Николай Желязков, който е първенец с Нефтохимик за последните 2 сезона. Освен тях обаче треньорската комисия, ръководена от Людмил Найденов, преглежда още имена. Именно мениджърът на Марек е за налагане на родните експерти. Показателно за това е неговото скорошно изявление: " Искам българският треньор да се отличава и да е за образец. "

В треньорската комисия са още Георги Петров, който съгласно мнозина също заслужава да е народен селекционер, Владимир Котев, Георги Божилов и Евелина Арсова.

" Със сигурност ще обявим националния треньор и то освен на мъжете, само че и за други възрасти, на съвещанието на Управителния съвет, което ще проведем до края на месеца. Аз имам любимец, само че не е редно да го разгласявам. Както и не мога да кажа кои имена преглежда треньорската комисия. Оттам ще ни насочат оферти. Имаме да решаваме и други значими неща. Скоро ще разглася дневния ред ", сподели президентът на волейболната федерация Любомир Ганев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР