Във Видин се проведе финалния кръг от Националния шампионат по

...
Във Видин се проведе финалния кръг от Националния шампионат по
Коментари Харесай

АСК Старт М Криводол доминира на рали кроса във Видин /снимки/

Във Видин се организира финалния кръг от Националния шампионат по рали крос.
Организатори на спортното събитие бяха Община Видин, АСК "Жико-Моторспорт " и Автомобилната федерация на България. Рали крос "ТИП Видин 2020 " бе част от програмата на Общината, отдадена на Димитровден.
В него се включиха 32 участници от България и Сърбия.
Състезанието се организира на летището край село Иново и бе намерено публично от кмета на Видин Цветан Ценков. Независимо от тежките условия на пистата поради дъждовното време, надпреварата протече обикновено. Церемонията по формалното награждаване на спечелилите се състоя в късния следобяд. Купите на най-хубавите връчи заместник-кметът на Видин Борислава Борисова.
При финалното класиране в Дивизия 3 I-то място завоюва Методи Тодоров от АСК "Старт М Криводол”, на II-ро и III-то място се подредиха Момчил Младенов и Ивайло Иванов от същия клуб.
В Дивизия 2 челната позиция зае Светослав Миков от АМК Ботевград, следван от Владимир Димитров, отново от АМК Ботевград и Пламен Цветанов от АСК "Старт М Криводол ".
Шампионът в Дивизия 1 е Мирослав Цветанов от АСК "Старт М Криводол ", а след него са представителите на АСК "Жико-Моторспорт” Александър Томов и Ханко Бориславов.
Победител в отборното класиране стана АСК "Старт М Криводол ".
Беше връчена и обичайна "Купа Лада ". При конкуренцията там победител е Момчил Младенов.
От АСК "Жико-Моторспорт " също дадоха отличие- за реализирано най-хубаво време на пистата, което отиде при Иван Живков – играч на АСК "Старт М Криводол ".
Организаторът на "Ретро церемониал Видин " Иван Цолов даде премия за най-атрактивен играч, която завоюва Ивайло Здравков от АСК "Жико-Моторспорт ".
По време на надпреварата бяха отправяни апели към феновете да се преценяват с противоепидемичните ограничения и да съблюдават нужната отдалеченост.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР