Във Великобритания персонал на британската армия може да бъде използван

...
Във Великобритания персонал на британската армия може да бъде използван
Коментари Харесай

Великобритания: Армията ще помага на болниците по време на стачката на сестрите

Във Англия личен състав на английската войска може да бъде употребен в помощ на лечебните заведения на фона за задаващите се, съобщи БНР.

От Министерството на здравеопазването и от Министерството на защитата създават взаимен проект за справяне с възможна рецесия, откакто водачите на коли за спешна помощ и чиновници в Спешна помощ оповестиха, че считат да се причислят към стачките на медицинските сестри.

Вестник „ Таймс “ заяви, че държавно управление е готово да задейства по този начин наречения Протокол за военна помощ на държавните управляващи, тъй че да се избегнат съществени проблеми в основни браншове на опазването на здравето. Този Протокол бе задействан и по време на пандемията от COVID-19.

Министърът на опазването на здравето Грант Шапс съобщи за Скай нюз, че държавното управление постоянно разполага със незабавни проекти за решение на спешни обстановки, само че към момента няма съответно решение за стачките на медицинските сестри. Той добави, че сега държавното управление не може да откликне на настояването на медсестрите за увеличение на заплащането над равнището на инфлация.

Стачната вълна залива Острова в редица браншове.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР