Във Великобритания главният медицински съветник към Агенцията за здравна сигурност

...
Във Великобритания главният медицински съветник към Агенцията за здравна сигурност
Коментари Харесай

Британската здравна агенция: Не излизайте и не контактувайте с хора, ако не се чувствате добре

Във Англия основният медицински консултант към Агенцията за здравна сигурност - Сюзън Хопкинс предизвести пълнолетните да стоят по домовете си, в случай че не се усещат добре или да носят маски, когато излизат, с цел да се понижи резултата от разпространение на болести, свързани с нова вълна от сезонни грипове и Covid-19.
Професор Сюзън Хопкинс добави, че тези, които не се усещат добре, не би трябвало да посещават уязвими хора, в случай че това не е безусловно неотложно, осведоми БНР.
Съветът на Агенцията за здравна сигурност идва в миг, когато учениците и студентите се завръщат в образователните си заведения след коледната почивка. Професор Хопкинс означи, че съветът на процедура се отнася и за децата, които елементарно могат да разпространят болестите.
По-рано ръководителят на Конфедерацията на националното опазване на здравето Матю Тейлър съобщи, че доста шефове на лечебни заведения считат, че това е най-тежката зима, която претърпяват и са нужни незабавни ограничения са избавяне на опазването на здравето, което е в сериозно положение.
Агенцията за здравна сигурност предизвести, че сезонните грипове и Covid-19 поразяват от ден на ден хора и това евентуално ще се ускорява през идващите седмици. Освен това от септември насам починаха 122 души, 30 от които деца, от бактериална зараза, причинявана от стрептококи от група А.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР