Във Варна днес служители на ОД на МВР – Варна

...
Във Варна днес служители на ОД на МВР – Варна
Коментари Харесай

480 проверки на лица, поставени под карантина, са извършили днес полицаите във Варна

Във Варна през днешния ден чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна са направили над 480 инспекции на лица, поставенипод наложителна домашна карантина

Днес, чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна са направили 480 инспекции по адреси на лица, сложени под наложителна домашна карантина, защото са били в контакт със инфектирани с ковид жители или са пристигнали от рискови дестинации. В резултат на дейностите на органите на реда има формирани седем досъдебни производства за закононарушения по член 355, алинея 2 от Наказателен кодекс, касаещ неспазване на наложителната карантина след завръщане от рискова страна.

Разследванията, стартирани по време на оповестеното изключително състояние поради ковид, са взети на специфичен доклад от Апелативната прокуратура във Варна.

На всички входове и изходи на Варна има основана организация за контролно-пропусквателен пункт по отношение на последните разпоредби, целящи ограничение разпространяването на COVID-19 на територията на страната.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР