Във футболните академии е пълно с начинаещи младоци, които искат

...
Във футболните академии е пълно с начинаещи младоци, които искат
Коментари Харесай

Отказа се от футбола, за да стане порно звезда

Във футболните академии е цялостно с начинаещи младоци, които желаят да създадат име и да станат звезди. Но не са доста тези, които съумяват да извървят този път. Повечето се отхвърлят и поемат по различен път, а двамата приключват футболните си кариери рано-рано и стават порно звезди.

Британецът Дани Маунтин прекарва ранните си тинейджърски години в академията на Саутхемптън, а интерес към него има от школите на Челси, Уест Хем и Тотнъм.
Контузия в коляното на 16-годишна възраст поставя завършек на футболната му фантазия. Той в началото се обръща към дърводелството, с цел да изкарва прехраната си, разкрива dsport.

Тогавашната му другарка го среща с порно сътрудник и животът на Маунтин получи напълно нов поврат. На 37 години Маунтин е най-високоплатената порно звезда измежду мъжете във Англия. На 24 години Давиде Йовинела се занимава с търговия и играе в Серия Д за тима на Помиляно, когато реши, че желае да печели повече пари.

Италианецът подхваща дръзкия ход да кандидатства за роля във филм за възрастни. Той е доста сполучлив и е определен да работи с режисьора Роко Сифреди.

Йовинела пътува за Будапеща, където е академията на Сифреди, където взима театралното име Давиде Монтана.

Говорейки за промяната на кариерата си, той споделя: „ Не е като да си в леглото с колегата си, по тази причина би трябвало да работиш интензивно и да бъдеш постоянен. “

Сега на 28, той не изключва опцията още веднъж да излезе на терена. „ Идеалният вид е да си намеря клуб в Унгария “, споделя Йовинела.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР