Във форума участие взеха също Иво Пазарджиев и Таня ТодороваТази

...
Във форума участие взеха също Иво Пазарджиев и Таня ТодороваТази
Коментари Харесай

Енчо Енчев участва в национална среща за образованието

Във форума присъединяване взеха също Иво Пазарджиев и Таня Тодорова

Тази седмица в Бургас се организира деветата Национална среща на общинските специалисти по обучение. Форумът се провежда от Националното съдружие на общините в Република България /НСОРБ/ и в нея присъединяване взеха заместник-кметът Енчо Енчев, лектори от МОН и представители на Комисията по обучение, младежта и спорта на НСОРБ, Националния инспекторат по обучение, Синдиката на българските учители, бизнеса и неправителствения бранш в поддръжка на образованието.

По време на срещата бяха разискани тематики, свързани с взаимоотношението сред общините, както и сред МОН и НСОРБ за сполучлива реализация на националните политики в областта на образованието. Обсъди се още разпределението на финансовия запас за общинското обучение, методите и политиките за ранно детско развиване, софтуерни решения и практики в междинното обучение, планове по Националния проект за развиване, ревизиране от Националния инспекторат по образованието, осведомиха от Община Русе.

Особен интерес провокираха пленарните сесии с присъединяване на Ваня Георгиева и Камен Йорданов - специалисти в дирекция " Финанси " на МОН, Иван Попов- зам.- изпълнителен шеф на ИА " Програма за обучение ", Янка Такева - ръководител на Синдиката на българските учители и доктор Анелия Андреева- шеф на Националния инспекторат по обучение. Модератори на срещата бяха Теодора Дачева- заместник-изпълнителен шеф на НСОРБ и Людмила Величкова - шеф на „ НСОРБ – Актив “ ЕООД.

В рамките на срещата бяха посетени ДГ " Пинокио " и ОУ " Любен Каравелов " в гр. Бургас.

Във форума присъединяване взеха и ръководителят на Общински съвет - РусеИво Пазарджиев и началникът на отдел " Образование, спорт и юношески действия " в Община РусеТаня Тодорова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР