Вътрешният министър Валентин Радев ще обяснява пред депутатите от ресорната

...
Вътрешният министър Валентин Радев ще обяснява пред депутатите от ресорната
Коментари Харесай

Вътрешната комисия на НС пита министър Радев за отвличането на Адриан Златков

Вътрешният министър Валентин Радев ще изяснява пред депутатите от отрасловата комисия на Народното събрание детайлности по следствието за отвличането на Адриан Златков. Това ще се случи на постоянно съвещание на Вътрешната комисия на Народно събрание тази сряда от 14.30 часа, заяви БГНЕС, цитира Българска национална телевизия.

Снощи Златков бе освободен край Панчарево. Към момента от Министерство на вътрешните работи не са дали публична информация по последното развиване на случая.

Тази заран, притежателят на автокъща за продажба на първокласни коли, камиони и селскостопанска техника, Тони Златков заяви пред публицисти, че е платил откуп за свободата на сина си Адриан Златков. 25-годишният мъж е в положително здравословно положение и занапред с него ще работят психолози от Института на Министерство на вътрешните работи. Бащата удостовери, че е комуникирал с похитителите с текстови известия.

Златков-син бе похитен на 30 август наоколо до дома на фамилията в Герман. Полицията откри опожарен автомобил, с който групата е инсценирала полицейска инспекция, с цел да спре движещия се с първокласен “Мерцедес ” Адриан Златков. След отвличането, управлението на Министерство на вътрешните работи, в това число и министърът на вътрешните работи Валентин Радев приканиха медиите да не разгласяват информация по случая, с цел да не се пречи на следствието, както и да не се заплашва живота на жертвата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР