Вътрешният министър Валентин Радев се надява случаят с непроверените френски

...
Вътрешният министър Валентин Радев се надява случаят с непроверените френски
Коментари Харесай

Радев се надява случаят с непроверените пътници да е инцидентен

Вътрешният министър Валентин Радев се надява казусът с непроверените френски жители на Летище " София " да е случай. Това стана ясно от негово изявление пред медии.

" Аз като министър се надявам, че това не се е случвало, първо аз нямам такава информация на друго място. Даже противоположното и то навръх това летище ние дадохме образец на въздушна граница, европейска страна хвана подобен, който беше нарушил разпоредбите ", изясни мин. Радев. Той е сюрпризиран от случилото се в този момент.

" Изведнъж тъкмо противоположният образец и то с 13 души, доста ми се желае това да не е режисура, да не е преднамерено направено ", съобщи Радев.

Той посочи, че инспекцията ще обясни какво се е случило. Радев е разпоредил дисциплинарно произвеждане, чиновниците са отстранени от служба. Вътрешният министър не се меси в работата на комисията. Крайният период за резултатите е 16 април. Тогава ще стане ясно какво се е случило.

" Кажат ли ми какво е станало, ще вземем ограничения ", даде обещание мин. Радев.

Радев изясни, че макар че полета е вътрешен, че е от Франция, че по-късно хората са тествани, това е казус. Надявам се, че не е редовно и че е съвпадане на неточности, че по този начин се е получило, подчертава Радев.

" Трябва да бъдем прецизни както сме прецизни при защитаваното на най-чувствителната сухопътна граница в Европа и оценките са повече от положителни, да не споделям отлични, че не е обичайно ", заключи Радев. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР