Вътрешният министър тръгна в правилната посока, надявам се да я

...
Вътрешният министър тръгна в правилната посока, надявам се да я
Коментари Харесай

Денков: Вътрешният министър тръгна в правилна посока

Вътрешният министър потегли в вярната посока, уповавам се да я извърви до дъно. Това съобщи министър-председателят акад. Николай Денков, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Премиерът разяснява първите санкции за чиновници на реда поради полицейско принуждение.

Според него освобождението на трима чиновници е „ знак, който би трябвало да разчетем “.

„ Насилието не може и не би трябвало да бъде оставено по никакъв метод безнаказано. Трябва да продължат инспекциите и тези, които биеха хора паднали, елементарни протестиращи и публицисти, би трябвало да изоставен структурите на Министерство на вътрешните работи. Това бяха доста дребна част от чиновниците на реда там и желая да поздравя останалите, че не разрешиха да се поддадат на провокацията “, сподели Денков.

На въпрос дали държи на позицията, че в случай че Калин Стоянов не си тръгне, той ще го направи, Денков отговори по този начин: „ Аз друго споделих през вчерашния ден. Че в случай че министърът продължава да си затваря очите и да замазва тези проблеми, тогава щях да си потегли. Той сега потегли в вярната посока, уповавам се да я извърви до дъно “.

По мотив желаната оставка на спортния министър, министър председателят съобщи, че той „ има неговата цялостна поддръжка “. „ Не знам за какво му желаят оставката, само че аз не съм видял нито една причина, заради която той да бъде подложен на критика “, добави той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР