Вътрешният министър отказа да даде допълнителна информация, относно сигнали, които

...
Вътрешният министър отказа да даде допълнителна информация, относно сигнали, които
Коментари Харесай

МВР повишава бдителността в цялата страна, увери Рашков

Вътрешният министър отхвърли да даде спомагателна информация, по отношение на сигнали, които основават безпокойствие по отношение на мирното осъществяване на плануваните през утрешния ден митинги. Общо 11 са подадените уведомления за демонстрации единствено в границите на вторник и сряда, когато следва да се проведат дебатите и гласуването по вота на съмнение против кабинета " Петков ".

Протестите в поддръжка, както и срещу държавното управление ще се случва пред и към постройката на Народното събрание, като според от това какъв брой време ще продължат дебатите, ще стане ясно и дали гласуването ще е в сряда вечер, или в четвъртък заран.

" Ще срещнем всички и ще ги предупредим. Не може да седим безучастно и да гледаме по какъв начин някой се заканва в обществените мрежи. Министерство на вътрешните работи не може да седи безучастно. Сега се натъкваме на нещо, което покачва бдителността ", съобщи Бойко Рашков.

" За мен и за жителите сходни изявления са извънредно неприемливи. Не може с задачата да усили поддръжката си да се визира сигурността на цялата страна. Това не е цел на същинска политическа партия ", разяснява още Рашков във връзка изявление на водача на " Възраждане”.

На площада пред Народното събрание пристигна и спортният министър в оставка Радостин Василев.

" Това не е митинг, това е поддръжка ", съобщи той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР