Вътрешният министър Бойко Рашков ще представи на заседанието на Министерския

...
Вътрешният министър Бойко Рашков ще представи на заседанието на Министерския
Коментари Харесай

Бойко Рашков представя пред кабинета разследването за ”Булгаргаз”

Вътрешният министър Бойко Рашков ще показа на съвещанието на Министерския съвет отчет по отношение на напредъка по следствието за ”Булгаргаз ”, заяви преди началото на държавното съвещание министър председателят Кирил Петков.
„Видяхме, че „Булгаргаз“ има съществени позволени нарушавания, с цел да имаме тези високи цени на газа“, сподели Петков. Според него оттук насетне би трябвало да сме сигурни, че всеки, който е направил неточности, ще си понесе следствията. Никой не може да взема решения, които най-после българският консуматор да заплаща, тъй като не са били взети по най-хубавия метод, акцентира министър председателят.

Напомняме, че единствено преди няколко дни бе уволнено цялото ръкомодство на „Булгаргаз“. Президентът Румен Радев сподели, че не би трябвало да се следва политиката на предходни държавни управления. Премиерът Петков пък съобщи, че ще са безкомпромисни с дружедтва, където има нарушавания. Каза още, че след уволнението на шефовете в „Булгаргаз“, е понижена и цената на газа.

frognews.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР