Вътреки че трябваше и той да замине за САЩ, премиерът

...
Вътреки че трябваше и той да замине за САЩ, премиерът
Коментари Харесай

Денков няма да пътува в командировка за САЩ, заминават само трима министри

Вътреки че трябваше и той да замине за Съединени американски щати, министър председателят Николай Денков няма да пътува. За Щатите в командировка ще бъдат министрите на финансите, на енергетика и на стопанската система (Асен Василев, Румен Радев и Богдан Богданов). " Аз ще остана тук, с цел да подпишем възможен меморандум и да довършим договарянията с аграрния бранш ", разгласи министър-председателят пред кореспонденти.

По думите му, когато се върнат от Щатите, министрите ще дадат пред медиите информация какво са свършили и ще се отчетат пред Народното събрание.

" Имат диалози на разнообразни равнища, с разнообразни техни сътрудници от другата страна. Примерно във вторник сутринта енергийният министър има среща с държавния секретар по енергетиката в Съединени американски щати ", добави министър председателят и посочи, че го дава единствено като образец.

Запитан дали е допустимо Денков да бъде външен министър след ротацията, министър председателят отговори сбито: " От самото начало на тези диалози с госпожа Габриел, при подготовката на ротацията е ясно, че ще обсъждаме с медиите имената на министрите, когато към този момент имаме подготвеност, т.е. цялостен лист, разискван с водачите на партиите. Всичко друго биха били елементарни спекулации ".
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР