Ватерполният Комодор (Варна) триумфира над Черноморец (Бургас) с 13:11 в

...
Ватерполният Комодор (Варна) триумфира над Черноморец (Бургас) с 13:11 в
Коментари Харесай

Дузпи решиха изхода от двубоя между Комодор Варна и Черноморец Бургас

Ватерполният „ Комодор ” (Варна) победи над „ Черноморец ” (Бургас) с 13:11 в дуел от 4-ия кръг в група „ Елит ” при мъжете. Мачът се игра пред претъпкани трибуни на басейн „ Любен Лазаров ” във Варна.

На клубната гарнитура на комодорци, която се състезава в U 15, по правилник бе присъдена служебна победа. Причината – огромният брой заболели играчи от отбора на „ Черноморец ”, което попречва пътуването на бургазлии до Варна.

„ Мачът вървеше гол за гол. В един миг дръпнахме с 3 три гола, противникът ни върна два, изравниха, след това още веднъж поведохме с едно попадение. Можехме да вкараме две положения и да не се стига до дузпи в края. На дузпите обаче бяхме безапелационни, с помощта на вратаря ни Младен Димитров, който от петте дузпи хвана три. И по този начин обезличи всякаква опозиция ”, разяснява треньорът на „ Комодор ” Николай Николов.
Наставникът изрази задоволствотвото си от играта на тима: „ Като цяло съм удовлетворен от момчетата, тъй като играха по-освободено, стартират да се напасват някои детайли ”. Той обясни, че петият кръг от група „ Елит ” е пренасрочен от края на март за началото на идния месец, с цел да се освободи уикенд за мачовете от шампионата за Купата на България по водна топка. Така – на 2 март мъжете срещат „ Черно море ”, а 15-годишните „ Арена ” (Бургас).
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР