Васко Младенов заяви, че не е доволен от представянето си

...
Васко Младенов заяви, че не е доволен от представянето си
Коментари Харесай

Васко Младенов: Аз поемам отговорността за загубата

Васко Младенов съобщи, че не е удовлетворен от представянето си в мача на двойки от първия кръг на шампионата от сериите АТР 250 в София. Младенов и Алекс Донски, които получиха " уайлд кард ", изгубиха от британците Кен Скупски и Джони О'Мара с 3:6, 4:6, откакто пропиляха задатък от 3:1 гейма в първия сет, а във втория заличиха закъснение от 1:5 до 4:5, само че не съумяха да стигнат до поврат.

" Можеше да вземем много повече. Алекс Донски игра необикновено в този мач и в действителност направи неща, които ни дадоха късмет даже да спечелим. Аз персонално поемам отговорността, тъй като не играх по този начин, както мога. Не играх задоволително добре ", съобщи Младенов.

" Имахме положителни шансове, няколко близки топки, някои доста решаващи при равенства, а в някои от тях и съдийските решения може би не бяха верни, само че това не е опрощение. Благодаря на Пол Макнами, че ми даде опция да вземам участие. Една невероятна опция за мен да бъда в шампионата. Малко шанс не ни доближи. Аз не съм удовлетворен от това, което направих през днешния ден от технико-тактическа позиция, само че това е тенисът. Борих се до дъно, само че ми се искаше да бях играл по-добре. Вярвам, че идващият път резултатът ще бъде по-добър ", сподели още той.



" Във втория сет първо те се отпуснаха и играха по-освободено, което това им даде преимущество. Аз направих някои неточности. После те позагубиха централизация и ние се възползвахме. Алекс Донски направи някои ретури, които ни върнаха в играта. Стигнахме до 5:4, само че там при техен сервис малшансът не ни разреши да ги пробием повторно и да изравним. В двойките разликата е доста дребна сред това да спечелиш един гейм или да го загубиш. Малки неща вземат решение всичко. Както можеше да бъде в тяхна изгода, по този начин можеше и да е в наша ", добави Младенов.

Той е доста благополучен, че е изпитал страстта да играе на толкоз огромен шампионат в България. " Емоцията е прелестна. Това е неща, за което живееш. Тази година по обясними аргументи няма доста почитатели, само че желая да благодаря на тези, които бяха тук и ни поддържаха. Благодарение на тях се зареждаш от вътрешната страна. Невероятно съм благополучен, че имах опция да играя на София Оупън ", сподели Младенов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР