Васко Кръпката заминава за Украйна и ще пее в Киев,

...
Васко Кръпката заминава за Украйна и ще пее в Киев,
Коментари Харесай

Кръпката забива в Киев

Васко Кръпката отпътува за Украйна и ще пее в Киев, разгласи той на страницата си във фейсбук и посочи, че е " по покана на една интернационална филантропична задача ". 

С китара в ръка ще се опитам да повдигна духа на хората, които работят там за мир и победа на положителното против злото. Ще посвиря в Киев, където с българската част на тази задача ще посрещнем 1-ви март, като предвестител на пролетта и вярата за скорошна победа над болшевишкия пропит с кръв мракобес!.... пък знае ли човек - The Rolling Stones свириха в Куба и Фидел гушна букета... кой знае... имам вяра в чудеса... написа още Васил Георгиев - Васко Кръпката. 

Откакто чух Beatles и Rolling Stones съм в Еврозоната. Щастлив съм, че днешна България още веднъж е част от европейската цивилизация, каквато е била преди алените хмери да налазят нашите земи! Сега естествено поддържам историческата всеотдайност на Украйна да се откъсне от съветизацията.

Понякога ми пишат „ като си толкоз за Украйна, отивай там да се биеш ”.... и сходни заяжданици от хора, на които отколе моято ясна антиболшевишка, антивоенна и прочие позиция е бодил в робските им души. Да, постоянно ще оказвам помощ с музика и с цялата си душа да сме с колкото може по-високо вдигнати глави. Да сме свободни и да отстояваме свободата, която е извоювана с доста старания, твърди Кръпката. 

Междувременно стана ясно, че на 31 март концерт на словенската група Лайбах в украинската столица е анулиран. Групата удостовери, че уредникът на концерта е решил да анулира събитието, защото е провокирало прекалено много разногласия в Украйна, заяви уеб сайтът „ Словения таймс “.

Членовете на индъстриъл рок групата, известна с потреблението на облици във боен жанр и тоталитарни знаци, споделят, че им е било сложено безапелационното условие категорично да заявят, че всички руснаци са неприятни и че цялото съветско изкуство няма стойност, а те не са съгласни с това, разяснява Българска телеграфна агенция.

Местният уредник на концерта разгласи в обществените медии, че събитието е анулирано заради полемиката, която е разпалило по отношение на възгледите на групата за аргументите за войната в Украйна.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР