Васил Василев - Зуека не може да си намери място

...
Васил Василев - Зуека не може да си намери място
Коментари Харесай

Кошмарът на Зуека няма край

Васил Василев - Зуека не може да си откри място и несъмнено не може да се побере в кожата си. Измамата, която преди дни го извади отвън строя, продължава да се вихри.

Няма по какъв начин да не напомним, че към този момент близо 2 години Зуека не живее в България. Той захвърли актьорската си кариера и се отдаде на изкуството в Испания. Зуека се оказа голям гений и стартира да рисува, а картините му се продават скъпо из целия свят. 

Двамата с жена му естествено не разчитат единствено на неговите продажби, само че са си отворили личен бизнес в Испания, където до неотдавна бяха щастливи. 

Доскоро, тъй като преди седмица Зуека проплака, че е станал жертва на тежка машинация. Мислейки си, че давайки публичност на случая, всичко ще завърши, артистът се бе успокоил, само че очевидно кошмарът му няма да го остави по този начин елементарно. 

Първият път Зуека още веднъж самичък посочва какво се случва, напомня blitz.bg:  " Това е подправен. Много наподобява на моя, само че не съм аз. А този човек има наглостта да изпраща персонални известия от мое име! ", написа Зуека, който в Инстаграм е zouek_art. Справка сподели, че нелегитимният профил е със същия прякор, само че най-после има още една долна линия.

Оказва се, че измамата продължава да се вихри с цялостна мощ. 

Преди часове Зуека проплака, че още веднъж подправен профил се пробва да заблуждава почитателите му и да измъква пари от тях за изкуството му. Ето какво тъкмо написа Зеука. 
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР