Васил Терзиев шокира вчера преподаватели и гости на СУ “Климент

...
Васил Терзиев шокира вчера преподаватели и гости на СУ “Климент
Коментари Харесай

Гавазин с пищов и бръсната глава варди Васил Терзиев

Васил Терзиев шокира през вчерашния ден преподаватели и посетители на СУ “Климент Охридски ”. Кметът се  появи в Алма Матер, където се организира обществено разискване на новия софийски бюджет, с мутроподобна защита, която внезапно контрастираше с духовната конюнктура.

Известно е, че още при старта на мандата си Терзиев отхвърли защита от НСО. Той разчита напълно на свои лични гавази. По петите му го следваше гард с бръсната глава, който демонстративно беше окичил патлак на колана си и не го криеше, настояват очевидци.



Здравенякът бе неразделно до боса си даже в тоалетната.Двамата се возеха дружно в тежкия кметски конвой от скъпи лимузини, затапил ул. “Шипка ” до момента в който вътре течеше събитието.





За малко да стане скандал, защото група момчета и девойки извикаха служители на реда да ревизират какъв е този въоръжен човек в СУ. Ченгетата на мига изкараха защитата на Терзиев от аулата и му ревизираха документите, написа Краймсбг.
Оказа се, че всичко е постоянно, само че якият юначага беше заставен да напусне, защото няма право да внася оръжие в постройката на образователното заведение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР