Васил Найденов стана най-скъпата българска звезда у нас, пише България

...
Васил Найденов стана най-скъпата българска звезда у нас, пише България
Коментари Харесай

550 лева дават на Слънчака за билет: Васко Кеца е по-скъп от Лили Иванова

Васил Найденов стана най-скъпата българска звезда у нас , написа България Днес. Изпълнителят на „ Болката отляво “ продаде билети за по 550 лв. на един от последните си концерти в Слънчев бряг. За този на 16 август в центъра на столицата пък от дълго време всичко е разпродадено.

С това естрадният ни артист излезе с едни гърди пред Лили Иванова и нейните ВИП билети, които продаде на концерта си в Народния спектакъл и бяха по 500 лв..

Любимецът на публиката не се стопира цяло лято, само че понякога и плажува в Гърция , където импресариото м Ивайло Манолов има къща.

„ Тази година станаха 38 години, откогато работя с Васко. Какво ли не сме изживявали с него, само че продължаваме напред. Аз съм доста подсъзнателен, зодия Рак, и чувствам по гласа даже по телефона лицемерните хора. Така взимам най-правилните решения за него и екипа ни “, декларира симпатичният импресарио на звездата.

От пандемията насам Кеца разполага и с персонален водач, който го вози по участия в страната. Само след месец звездата ще навърши 73 години, само че споделя, че все се надява да се усъвършенства политическата конюнктура у нас. „ Това, което става в този момент, е цинизъм. Нечовешко отношение. Изкуствено се основават високите цени и народът страда. Хората не могат да си платят медикаментите, какво приказваме за друго. И знаете ли, доста се веселя когато видя възрастни хора на моите концерти. Това значи, че евентуално са икономисали, с цел да ме гледат онлайн, по какъв начин да не ме радва това “, споделя с усмивка Найденов.             
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР