Васил Найденов се готви да изнесе незабравимо шоу в Слънчев

...
Васил Найденов се готви да изнесе незабравимо шоу в Слънчев
Коментари Харесай

Васил Найденов с грандиозна изява на морето примерно

Васил Найденов се готви да изнесе незабравимо шоу в Слънчев бряг. Ексклузивното събитие ще събере феновете на звездата на 26 юли (четвъртък) от 23.30 часа.

За няколкократния притежател на премията „ Златен Орфей” това е първата толкоз грандиозна изява в Слънчев бряг от години насам. На сцената Васил ще излезе с още 7 музиканти, с цел да извърши безусловно онлайн шлагерите, трансформирали се в част от саундтрака на не една любовна история.

Васил Найденов е подготвил специфична стратегия, в която е присъединил свои емблематични шлагери. Изпълнителят на „ Адаптация” и „ По-първи петли” не крие вълнението си от идния бутиков концерт: „ Подготвям специфичен репертоар и имам желание да изнеса един грациозен и изтънчен театър. “ От екипа на клуба не крият, че имат упоритостите да трансфорат изявата на звездата в най-знаковото събитие на лято 2018.

Всички искащи да се насладят на зрелищното шоу на Васил Найденов, към този момент могат да резервират своите места, към този момент са пуснати в продажба и стеснен брой билети, даващи право на достъп до събитието.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР