Васил Михайлов, който нашумя като най-големия побойник на Перник, продължава

...
Васил Михайлов, който нашумя като най-големия побойник на Перник, продължава
Коментари Харесай

Прокурорското синче от Перник за гаджето си: Ще я убивам бавно и мъчително, докато припадне

Васил Михайлов, който нашумя като най-големия хулиган на Перник, продължава да показва своя садизъм. Прокурорският наследник не стопира със заканите по адрес на тези, които са го ядосали под една или друга форма.
Сега на неговия прицел е приятелката му Боряна. По-скоро някогашната, тъй като тя го напусна, откакто той стана престъпно проявен публично и влезе в зад решетките.
Бубето, както я назовават приятелките й, се е опитвала да напусне Васко нееднократно, само че той й е оказвал душевен тормоз и не й е давал да го остави. Когато влезнал в пандиза, тя видяла идеалния късмет да се освободи от него и почнала връзка с футболиста на локалния „ Миньор ” Божидар Чуканов.
След като излязъл на независимост и схванал, че Боряна му слога рога, Васил откачил. Тогава психопатията у него още веднъж се обадила и почнал да заплашва наред.
„ Ще я хвана и ще я умъртвявам постепенно и трудно, до момента в който припадне от болката. А на тъпкача й ще счупя и двата крайници, с цел да не може да играе повече в никакъв случай ”, заканвал се прокурорският наследник.
Припомняме, че той има проблеми с правораздаването от година и 3 месеца. Прекара в полицейския арест цялата зима, само че очевидно не си е взел поука и продължава да е опасност за обществото.
Източник: Crimesbg.com
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР