Васил Божков е най-големият сериен изнасилвач в държавата, включително на

...
Васил Божков е най-големият сериен изнасилвач в държавата, включително на
Коментари Харесай

Цветомир Найденов: Божков е изнасилил много момичета и е в черния списък на ЕС и САЩ


Васил Божков е най-големият сериен изнасилвач в страната, в това число на малолетни. Това сподели пред бТВ Цветомир Найденов, който е съучастник с Божков в Еврофутбол от 1992-1993 г, само че се оплака,ч е през годините Божков е спъвал другите му бизнес инициативи.

Найденов упрекна bTV, че съзнателно 45 дни крие неговата позиция и чак в този момент, когато абсурдът гръмна, се сещат д аго поканят. Той сподели още, че Божков управлява изцяло Комисията по хазарта и единственото нещо, което му е в главата е да бъде цялостен монополист.

След като ни заплаши на 12 юни 2019 година с ликвидиране мен и брат ми, взехме решение, че по този начин повече не може. Първото нещо, което направихме, беше да си подсигуряваме сигурността – на нас, децата и татко ни, сподели още Найденов.

Той прикани проверяващите да си зададат въпроса за атентата против Манол Велев, когато вътрешен министър беше Румен Петков.

Найденов заяви, че от 15 дни се прави „ петата по мощност в историята на интернет хакерска атака против Ефбет “.

„ Знаете ли кой е началник в ГДБОП на звеното за киберпрестъпност? Явор Колев. Същият е член на Комисията по
хазарта от 20 години. Ще си помисля дали там да подам сигнал. Това съм го направил в Специализираната прокуратура “, сподели още Найденов.

По отношение на това, къде се намира Васил Божков, той съобщи следното: Когато ви каже на Балканите, значи е на Филипините. Когато ви каже, че е на половин час, значи се намира на 10 часа разстояние.

Васил Божков е в черния лист на Съединени американски щати и Европейски Съюз и той не може да работи там. Поканете американския дипломат и Иван Костов, за за ви опишат, добави още Найденов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР