Васил Божков - Черепа се тресе от страх! Така коментира

...
Васил Божков - Черепа се тресе от страх! Така коментира
Коментари Харесай

Цветелин Найденов: Божков се тресе от страх

Васил Божков - Черепа се тресе от боязън! Така разяснява днешният пост от Дубай предприемачът и притежател на Efbet Цветомир Найденов, който подаде един от първите сигнали против някогашния си съучастник.
Според Найденов, доказателство за това е " жалейка " -та за Марков и Балтов - двама от задържаните доближени до Васил Божков при спецакция на прокуратурата преди дни.
По думите му " Славчо Марков е “конселиери ”на мафиотския необут, а Веселин Балтов е неговия “сикарио ”.
" За да жали Черепа толкоз за тях, очевидно го е боязън, че тези двамата, в случай че пропеят какво са правили и на какво са ставали очевидци, Гуруто на митингите ще би трябвало да се закопае самичък някъде в пясъка на Дубай и да го извадят като мумия след 3000 ", написа още той.
Ето и целият текст  от поста на Найденов:
" Васил Божков - Черепа се тресе от боязън!

Написал някаква жалейка за Марков и Балтов.

Марков е някогашно ченге от ГДБОП, бранш Наркотици, а Балтов е някогашна барета от СОБТ.

Славчо Марков е “конселиери ”на мафиотския необут, а Веселин Балтов е неговия “сикарио ”.

Единият измисляше и организираше всички мръсотии, които Черепа извършваше против съперниците си, в това число и моето семейство, а другия най-вероятно е един от директните причинители.

Мръсотиите са убийства, изнасилвания, побои над хора, рекет, закани,заграбване на бизнес, корумпиране на държавни чиновници, поръчки на инспекции от ДАНС,НАП, Прокуратура, Министерство на вътрешните работи....срещу съперници, медийна агитация с компромати, цялостна тактика по какъв начин да бъдат унищожени хората, които са дръзнали да имат естествен бизнес, непосредствен до този на Васил Крумов Божков или просто да си хубава жена, която е излязла на дискотека.

За да жали Черепа толкоз за тях, очевидно го е боязън, че тези двамата, в случай че пропеят какво са правили и на какво са ставали очевидци, Гуруто на митингите ще би трябвало да се закопае самичък някъде в пясъка на Дубай и да го извадят като мумия след 3000 години.

#мумиятаотдубай

#бъдетеубити

#бъдетеизнасилени

#бъдетепребити "

Припомняме, че тази заран Васил Божков разгласи, че двамата - Славчо Марков и Веселин Балтов за жертви на полицейско принуждение и прокурорски напън.
Васил Божков: Хунтата взима заложници  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР