„Вашите усмивки ни правят щастливи. Те са най-важни за всички

...
„Вашите усмивки ни правят щастливи. Те са най-важни за всички
Коментари Харесай

Костадин Димитров към децата на „Тракия”: Вашите усмивки са ...

„ Вашите усмивки ни вършат щастливи. Те са най-важни за всички нас – родители и учители. За това Ви поисквам да бъдете здрави и радостни, усмивките да красят постоянно лицата ви и да мечтаете смело”. С тези думи кметът на „ Тракия” Костадин Димитров се обърна към децата на най-младия пловдивски регион във връзка 1-ви юни – Международния ден на детето.

Той показа празника с възпитаниците на ДГ „ Кремена”, които с огромен концерт означиха първото сполучливо издание на Националния детски фестивал с интернационално присъединяване „ Всичко стартира от детството!”. Проявата е проведена от детското заведение в партньорство с общинския отдел „ Образование “, РУО – Пловдив, регион „ Тракия “, Българско учебно заведение „ Паисий Хилендарски “, Ориндж Каунти Калифорния.

Директорът на ДГ „ Кремена” Савка Спасова заяви, че 120 детски градини са се присъединили в онлайн фестивала, като 7 от участниците са от чужбина.

„ Всичко стартира от детството! “ е предопределен за деца от 3 до 7-годишна възраст и няма конкурсен темперамент. Идеята е фестивалът да се трансформира в годишна демонстрация, чиято съществена цел е шерване на положителни педагогичен практики.

С празнични концерти, музика, танци, театрални постановки и радостно въодушевление всички детски ясли, градини и учебни заведения в „ Тракия” означават през днешния ден Международния ден на детето 1-ви юни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР