Вашингтон - Те могат да бъдат мариновани, пушени или използвани

...
Вашингтон - Те могат да бъдат мариновани, пушени или използвани
Коментари Харесай

Върховният съд може да разтърси властта на федералните агенции с двойни битки за правилата за риболов

Вашингтон - Те могат да бъдат мариновани, пушени или употребявани за примамка, само че в сряда сребристата, кльощава риба, известна като херинга, ще бъде фокус на спор, който може да приключи с разклащане на Върховния съд на Съединени американски щати от способността на федералните организации да контролират околната среда, опазването на здравето и работното място.

В основата на правосъдната борба е 40-годишно решение, което, в случай че бъде заличено от разширеното консервативно болшинство в съда, може да понижи по този начин нареченото административно положение, от дълго време цел на консервативното легално придвижване.

Известна като „ уважителност към Chevron “, след удивително решение от 1984 година, включващо петролния и газов колос, дългогодишната теория изисква от съдилищата да се преценяват с рационалното пояснение на организацията на двусмислени закони, признати от Конгреса. Критиците на рамката настояват, че тя дава на федералните бюрократи прекалено много власт при изработването на регулации, които засягат огромни елементи от американския живот.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР