Вашингтон няма нищо общо с групата арестувани във Венецуела, САЩ

...
Вашингтон няма нищо общо с групата арестувани във Венецуела, САЩ
Коментари Харесай

Тръмп обясни коронавируса с китайска грешка, но не са го направили нарочно

Вашингтон няма нищо общо с групата задържани във Венецуела, Съединени американски щати не биха скрили провеждането на интервенции против тази страна, разяснява пред Fox News президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

" Нямаме нищо общо с това. Всъщност, в случай че желаех да стъпя във Венецуела, нямаше да го скрия. Ако в миналото решим да вършим нещо такова във Венецуела, щеше да е малко по-различно. Тогава това би могло да се назова инвазия ", добави Тръмп.

Говорейки за СЗО, той изясни: " Както знаете, ние им плащаме съвсем 500 милиона $ годишно. Скоро ще направя изказване в това отношение. Ще взема решение напълно скоро ".

Тръмп счита, че китайските управляващи евентуално са позволили разпространяването на новия ковид заради някаква неточност.

" Те направиха извънредно нещо. Не мисля, че са го създали преднамерено, само че това е направено, може би заради непросветеност. Възможно е да се е измъкнал и те да не са знаели по какъв начин да кажат за това ", разяснява той.

Тръмп има вяра, че Вашингтон ще реализира нови съглашения в региона на контрола върху оръжията.

На забележка на публицист, че Съединени американски щати са се отдръпнали от ИНФ, Договора за унищожаване на ракети със междинен и по-малък обхват на деяние, Тръмп отговори: " Ще се споразумеем за нов ".

Тръмп означи също, че преди него " нито един президент не е посочил по-голяма неотстъпчивост в връзките с Русия ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР