Вашингтон. Хилари Клинтън, която загуби изборите за президент на САЩ

...
Вашингтон. Хилари Клинтън, която загуби изборите за президент на САЩ
Коментари Харесай

CNN: Хилари Клинтън хвърли вина за провалената си компания на Бърни Сандърс

Вашингтон. Хилари Клинтън, която загуби изборите за президент на Съединени американски щати през 2016-а година, подложи на рецензия противника си в битката за номинацията на Демократическата партия на Съединените щати – Бърни Сандърс, в своята нова книга, съобщи CNN .
Клинтън твтрди, че нападките на Сандърс по неин адрес, в хода на предизборната акция са „ нанесли дълготрайни вреди “ на възможностите ѝ да стигне до победа. „ В течение на целия интервал на първичните избори, всякога, когато се пробвах да дам отговор на нападките на Бърни, ме поучаваха да демонстрирам въздържаност “, написа в извадка от книгата.
„ Президентът Обама ме призоваваше да притискам зъби и да заобикалям Бърни, доколкото е допустимо. Чувствах се, като в окови “.
Мемоарите на Клинтън, кръстени „ Какво се случи? “ ще бъде пусната в пордажба на 12-и септември от издаделството Simon and Schuster и това ще бъде третата ѝ книга. В първата – „ Живата история “ (2003), Клинтън разказва годините, които прекара в Белия Дом в качеството си на първа дама. Втората книга „ Труден избор “(2014) излага събитията от 2007-2013, когато имаше съревнование сред нея и Обама за президентската номинация през 2008-а и службата в неговата администрация, като Държавен секретар.
Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР