ВАШИНГТОН (АП) — Възможно е да има колективно чувство на

...
ВАШИНГТОН (АП) — Възможно е да има колективно чувство на
Коментари Харесай

Бележки за решението на AP: Какво да очакваме в Бриджпорт, Кънектикът, първичните избори за кмет

ВАШИНГТОН (АП) — Възможно е да има групово възприятие на дежавю измежду демократите в Бриджпорт, Кънектикът, във вторник, когато да се върнат към урните за разпоредено от съда превръщане на кметски избори, които смятаха, че са решили преди месеци.

Миналия ноември щатски арбитър отхвърли резултатите от първичните избори за кмет на Демократическата партия на 12 септември в Бриджпорт и подреди нови първоначални избори да заемат мястото му. Въпросът беше доказателство, че поддръжниците на кмета Джо Ганим са пълнили голям брой отсъстващи бюлетини в урните за събиране на бюлетини навън. Ганим сподели, че тези поддръжници са нарушили закона, само че отхвърли каквото и да е познание или присъединяване в схемата.

На първичните избори през септември Ганим победи кандидата Джон Гомес с 251 гласа от 8173 подадени. Кампанията на Гомес по-късно съди града, изисквайки нови първоначални избори, откакто получи доказателства от видеонаблюдение за пълненето на изборните урни. Общите избори на 7 ноември се п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР