ВАШИНГТОН (АП) — САЩ наложиха санкции в четвъртък на група

...
ВАШИНГТОН (АП) — САЩ наложиха санкции в четвъртък на група
Коментари Харесай

САЩ санкционират трима израелски заселници от Западния бряг и техните предни постове за насилие срещу палестинци

ВАШИНГТОН (АП) — Съединени американски щати постановиха наказания в четвъртък на група от трима екстремистки израелски заселници от Западния бряг, които са упрекнати в тормоз и нахлуване на палестинци в пробват да ги притиснат да изоставен земята си.

Държавният департамент на Съединени американски щати разгласи наказания и визови ограничавания против заселника Зви Бар Йосеф и неговия пост. В момента глобен в Обединеното кралство, Бар Йосеф е упрекнат в насилствени дейности против палестинци на Западния бряг.

Моше Шарвит, преселник, също към този момент глобен в Обединеното кралство, се твърди, че е нападнал палестинци и израелски деятели за правата на индивида в региона от неговия челен пост, който също в този момент е глобен от Съединени американски щати.

Британски чиновници през февруари обявиха, че Шарвит и различен преселник са заплашвали палестински фамилии с оръжие и са унищожавали имущество като част от „ целенасочени и пресметнати старания за изселване на палестинските общности. ”

Освен това бяха наложени наказания на Нерия Бен Пази, който напад...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР