ВАШИНГТОН (AP) — Само за две години малко, цветно устройство

...
ВАШИНГТОН (AP) — Само за две години малко, цветно устройство
Коментари Харесай

Elf Bar и други производители на електронни цигари избягват митата и данъците на САЩ след китайската забрана за аромати за вейпинг

ВАШИНГТОН (AP) — Само за две години малко, цветно устройство за вейпване, наречено Elf Bar, се трансформира в най-популярното устройство за еднократна приложимост електронна цигара в света, генерира милиарди продажби и бързо се обрисува като голям любимец на малолетните младежи в Съединени американски щати, които вейпват.

Миналата седмица управляващите в Съединени американски щати обществено оповестиха първото изземване на някои от продуктите на компанията, част на интервенция за конфискуване на 1,4 милиона противозаконни ароматизирани електронни цигари от Китай. Длъжностни лица дефинираха цената на продуктите на 18 милиона $, в това число марки, разнообразни от Elf Bar.

Но производителите на Elf Bar и други китайски електронни цигари са внесли артикули на стойност стотици милиони долари, като неведнъж заобикалят митниците и отбягване на налози и такси за импорт, съгласно обществени регистри и правосъдни документи, прегледани от Асошиейтед прес.

Записите демонстрират, че производителите на вейпове за еднократна приложимост рутинно погр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР