ВАШИНГТОН (АП) — Хънтър Байдън ще се яви в сряда

...
ВАШИНГТОН (АП) — Хънтър Байдън ще се яви в сряда
Коментари Харесай

Хънтър Байдън ще се яви за интервю при закрити врата с републиканците, които провеждат разследване за импийчмънт

ВАШИНГТОН (АП) — Хънтър Байдън ще се яви в сряда на Капитолийския рид за складиране при закрити врата пред законодателите, сериозен миг за републиканците като тяхното следствие за импийчмънт на татко му и бизнес делата на фамилията им се люлеят на ръба на колапса.

Депозирането ще означи решаваща точка за 14-месечното републиканско следствие на семейство Байдън, което се концентрира върху Хънтър Байдън и задграничната му работа за клиенти в Украйна, Китай, Румъния и други страни. Републиканците от дълго време се съмняват дали тези бизнес покупко-продажби включват корупция и търговия с въздействие от страна на президента Джо Байдън, изключително когато той беше вицепрезидент.

Но след провеждането на десетки изявленията и приемането на повече от 100 000 страници документи, републиканците към момента да показа директни доказателства за непозволено държание на президента. Междувременно осведомител на ФБР, който твърди, че има скица за подкупи, включваща Байдън – изказване, което републиканци...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР