ВАШИНГТОН (AP) — Експертите по киберсигурност предупреждават, че болниците в

...
ВАШИНГТОН (AP) — Експертите по киберсигурност предупреждават, че болниците в
Коментари Харесай

Кибератаките срещу болници вероятно ще се увеличат, излагайки живота на риск, предупреждават експерти

ВАШИНГТОН (AP) — Експертите по киберсигурност предизвестяват, че лечебните заведения в цялата страна са изложени на риск от офанзиви като тази, която осакатява интервенциите на министър председател Midwestern Children's Hospital и че държавното управление на Съединени американски щати прави прекомерно малко за попречване на сходни пробиви.

През последните години лечебните заведения пренасочиха потреблението на онлайн технология, с цел да поддържат всичко - от телездраве до медицински устройства и досиета на пациенти. Днес те са обичана цел за интернет крадци, които държат данни на системи и мрежи като заложници против солидни откупи, сподели Джон Риги, консултант по киберсигурността на Американската болнична асоциация.

„ За страдание, нежеланата последица от потреблението на цялата тази обвързвана с мрежата и интернет технология разшири нашата повърхнина за цифрови офанзиви “, сподели Риги. „ И по този начин, доста повече благоприятни условия за неприятни момчета да обхванат в нашите мрежи. “

Нападателите постоянно работят от американски съперници като Русия, Северна Корея...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР