ВАШИНГТОН (AP) — Джеймс Байдън пристигна за частно интервю в

...
ВАШИНГТОН (AP) — Джеймс Байдън пристигна за частно интервю в
Коментари Харесай

Джеймс Байдън се явява за интервю от Републиканската партия, тъй като арестът на информатор на ФБР хвърля ново съмнение относно импийчмънта

ВАШИНГТОН (AP) — Джеймс Байдън дойде за частно изявление в сряда на Капитолийския рид като част от следствието на републиканците за импийчмънт на неговия брат, президент Джо Байдън.

Интервюто с по-младия Байдън е последното от поредност, която законодателите на Републиканската партия организираха неотдавна, до момента в който се стремят да възстановят инерцията за развой на импийчмънт, който беше в застой през последните месеци.

Критиките по отношение на неналичието на доказателства, директно свързани с президента, набъбнаха даже измежду тези в Републиканската партия, които хвърлиха студена вода по обвиняванията, че Байдън и фамилията му са употребявали кабинета му, с цел да развиват финансовите си каузи. Разследването още веднъж беше подкопано предходната седмица, когато осведомител на ФБР, който твърдеше, че има скица за подкупи за милиони долари, включваща президента, неговия наследник Хънтър и украинска енергийна компания, беше упрекнат в производство на историята.

Твърденията на информатора бяха централни за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР