ВАШИНГТОН (AP) — Американците са по-притеснени от това, че законните

...
ВАШИНГТОН (AP) — Американците са по-притеснени от това, че законните
Коментари Харесай

Много американци казват, че имигрантите допринасят за икономиката, но има притеснение относно рисковете, сочи проучване на AP-NORC

ВАШИНГТОН (AP) — Американците са по-притеснени от това, че законните имигранти правят закононарушения в Съединени американски щати, в сравнение с преди няколко години, смяна, провокирана значително от нарасналата угриженост измежду републиканците, до момента в който демократите не престават да виждат необятен набор от изгоди от имиграцията, демонстрира ново изследване. дялове на възрастните в Съединени американски щати имат вяра, че имигрантите способстват за икономическия напредък на страната и оферират значим принос към американската просвета. Но когато става дума за законни имигранти, възрастните в Съединени американски щати виждат по-малко огромни изгоди, в сравнение с в предишното, и повече огромни опасности.

Около 4 от 10 американци споделят, че когато имигрантите идват в Съединени американски щати законно, за американските компании е огромна изгода да получат опита на квалифицирани служащи в области като просвета и технологии. Подобен дял (38%) споделя също, че легалните имигранти способстват за огромна изгода, като обогатяват американската просвета и полезности.

И двете числа са намалели в съпоставени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР