Вижте снимката на Руди Джулиани, след като той се предаде в затвора на окръг Фултън

...
Вашингтон — снимката на Руди Джулиани беше разпространена от офиса
Коментари Харесай

Вашингтон — снимката на Руди Джулиани беше разпространена от офиса на шерифа на окръг Фултън в сряда, малко след като той се предаде в затвора в Атланта, за да му бъдат повдигнати обвинения твърдейки, че той и други са се опитали да подкопаят изборните резултати от 2020 г. в Джорджия.

Джулиани, който беше личен адвокат на Тръмп, оглави усилията за оспорване на изборните резултати след загубата на Тръмп. Той е изправен пред 13 престъпления, включително предполагаемо нарушаване на закона за борба с рекета на Джорджия, даване на неверни изявления и склоняване на държавен служител да наруши клетвата им. Осемнадесет други, включително Тръмп, също бяха обвинени по делото Джорджия.

Гаранцията на Джулиани е определена на $150 000.

Преди да се предаде, Джулиани каза пред репортери, че ще пледира невинен и оплака се, че ще му бъде взета мушията, като каза, че "вероятно е вкарал най-лошите престъпници на 20-ти век в затвора". Джулиани е бивш федерален прокурор и е бил кмет на Ню Йорк от 1994 до 2001 г.

„Намерите прокурор, който има по-добро досие от моето през последните сто години – обзалагам се, че не ," той каза. „Аз съм същият Руди Джулиани, който свали мафията, направи Ню Йорк най-безопасния град в Америка, намали престъпността повече от който и да било кмет в историята на който и да е град навсякъде и се боря за справедливост.“

Видео показва как полицията нахлува в дома на 98-годишен съсобственик на вестник

Две жени, две неразкрити убийства и два оранжеви чорапа

Мигранти, пристигащи в Ню Йорк, са изправени пред много предизвикателства — включително получаване на храна

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР