ВАШИНГТОН — Рано сутринта в събота, на третата годишнина от

...
ВАШИНГТОН — Рано сутринта в събота, на третата годишнина от
Коментари Харесай

ФБР залови трима бегълци от 6 януари в ранчото във Флорида на третата годишнина от атаката срещу Капитолия

ВАШИНГТОН — Рано сутринта в събота, на третата годишнина от офанзивата от 6 януари против Капитолия на Съединени американски щати, ФБР залови трима бегълци упрекнати в присъединяване в протеста в ранчо във Флорида.

„ ФБР извърши три федерални заповеди за арест рано тази заран в ранчо в Гроувланд, Флорида в окръг Лейк, “ сподели полевият офис на ФБР в Тампа в изказване. „ Задържаните субекти са бегълците от 6 януари Джонатан Даниел Полок, Оливия Мишел Полок и Джоузеф Даниел Хътчинсън III. Обвиняемите би трябвало да се явят пред Федералния съд в Окала, Флорида в понеделник, 8 януари. В момента няма налични спомагателни детайлности по отношение на залавянето им. “

Джонатан Полок е на независимост от лятото на 2021 година, когато той беше упрекнат дружно със сестра си Оливия Полък, Хътчинсън и двама други. Федералните управляващи споделиха, че Хътчинсън е бил чиновник в оръжейния магазин на семейство Полък в Лейкланд, Флорида. Оливия Полок и Хътчинсън са бегълци от лятото на 2023 година, когато не се явиха на правосъдните процеси.

Джонатан Полок е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР