ВАШИНГТОН — Президентът Джо Байдън се очаква да направи забележки

...
ВАШИНГТОН — Президентът Джо Байдън се очаква да направи забележки
Коментари Харесай

Байдън ще призова Конгреса да приеме двупартиен законопроект за сигурността на границите, на който републиканците сега се противопоставят

ВАШИНГТОН — Президентът Джо Байдън се чака да направи забележки във вторник сутринта, призовавайки Конгреса да одобри двупартиен пакет от ограничения за сигурност на границите и ограничавания за леговище че републиканците заплашват да блокират в Сената.

В актуализация на графика за президента, Белият дом сподели, че Байдън ще приказва към 11:45 ч. ET, с цел да призове „ Конгреса да одобри Закона за изключителни бюджетни заеми за националната сигурност “.

>

Очаква се Сенатът да организира процедурно гласоподаване в сряда, което ще изисква 60 гласа за напредване на мярката, която включва също помощ за Украйна, Израел и Тайван. Но републиканските сенатори напуснаха съвещание при закрити порти в понеделник вечерта, прогнозирайки, че камарата няма да има задоволително гласове на Републиканската партия, с цел да продължи със законопроекта, даже откакто техният основен договарящ подписа договорката в неделя.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР