Вашингтон — Президентът Байдън ще обяви план в своето обръщение

...
Вашингтон — Президентът Байдън ще обяви план в своето обръщение
Коментари Харесай

Байдън ще обяви изграждането на временно пристанище на брега на Газа за хуманитарна помощ

Вашингтон — Президентът Байдън ще разгласи проект в своето послание за положението на Съюза в четвъртък за американските военни да оказват помощ за основаването на краткотрайно пристанище на брега на Газа, увеличение на потока от филантропична помощ за обсадената територия по време на войната Израел-Хамас, съгласно чиновници на администрацията. че американските войски са на място, с цел да построят кея, който е предопределен да разреши повече доставки на храна, медикаменти и други съществени продукти.

Длъжностните лица не предоставиха детайлности за това по какъв начин ще бъде издигнат кеят. Един от тях означи, че американската войска има „ неповторими качества “ и може да прави неща „ просто от брега “. Изпълнението на напъните ще отнеме „ няколко седмици “, сподели един чиновник, а първичните доставки ще дойдат от Кипър.

Пет месеца на борби сред Израел и Хамас оставиха огромна част от ръководената от Хамас Газа в руини и докара до утежняване на филантропичната злополука. Много палестинци, изключително в разрушения...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР