ВАШИНГТОН — Кампанията на президента Джо Байдън и защитниците на

...
ВАШИНГТОН — Кампанията на президента Джо Байдън и защитниците на
Коментари Харесай

Кампанията на Тръмп се кара около доклада за забрана на абортите, докато демократите се възползват от момента

ВАШИНГТОН — Кампанията на президента Джо Байдън и бранителите на правата на абортите се натъкнаха на някогашния президент Доналд Тръмп за аборт в петък след отчет, че той е давал персонални сигнали в интерес на национална възбрана на абортите след 16 седмици от бременността, която ще включва изключения в случаи на обезчестяване, блудничество и когато животът на дамата е в заплаха.

По време на президентската си акция Тръмп е избягваше да заема обществена позиция по отношение на бъдеща национална възбрана - която ще изисква утвърждение от Конгреса - само че The New York Times заяви в петък, че той е показал при закрити врата, че харесва концепцията за възбрана на абортите след 16 седмици в множеството случаи.

Източник, осведомен с диалозите, сподели на NBC News, че той е приказвал със своите съветници и за поддръжка на правата за аборт до 16 седмици, макар че различен източник предизвести, че той не се е спрял на федерална възбрана. Кампанията на Тръмп в изказване разкритикува докладване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР