Вашингтон — Гласоподавателите в Ню Хемпшир ще гласуват във вторник,

...
Вашингтон — Гласоподавателите в Ню Хемпшир ще гласуват във вторник,
Коментари Харесай

Кога са следващите първични след Ню Хемпшир? Ето датите за предстоящите републикански избори през 2024 г.

Вашингтон — Гласоподавателите в Ню Хемпшир ще гласоподават във вторник, с цел да създадат своя избор за президентската номинация на Републиканската партия през 2024 година, като гласоподават преди всичко първоначални народи, защото полето още веднъж се стесни.

Процесът по номиниране стартира предходната седмица с събранията в Айова, където някогашният президент Доналд Тръмп победи изрично губернатора на Флорида Рон ДеСантис и някогашния дипломат на Организация на обединените нации Ники Хейли. ДеСантис отпадна от конкуренцията в неделя и поддържа Тръмп, оставяйки Хейли като единствен противник на любимеца на Републиканската партия.

След Ню Хемпшир претендентите за президент са изправени пред непрекъснат развой от първоначални избори и събрания, водещи до Републиканската национална спогодба през юли, където делегатите на партията публично ще изберат своя претендент. Ето какво следва след Гранитния щат:

чудноватост в процеса на асортимент на Невада и дребният брой заложени делегати на Вирджинските острови понижават тяхното влияние. Невада...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР