ВАШИНГТОН — Адвокатите на бившия президент Доналд Тръмп и екипът

...
ВАШИНГТОН — Адвокатите на бившия президент Доналд Тръмп и екипът
Коментари Харесай

Адвокатите на Тръмп и специалните адвокати са разделени относно това колко от политическото си мислене потенциалните съдебни заседатели трябва да разкрият

ВАШИНГТОН — Адвокатите на някогашния президент Доналд Тръмп и екипът на специфичния прокурор Джак Смит са в несъгласие по отношение на това какъв брой за техните персонална политика евентуалните правосъдни заседатели би трябвало да разкрият във въпросник за делото за класифицирани документи.

Съвместно препоръчаният от двете страни въпросник за журито се съгласи по множеството въпроси, само че означи различията им по някои – в това число тези по отношение на политическите връзки.

Защитата предложи въпроси по отношение на това дали евентуалните правосъдни заседатели са били регистрирани да гласоподават и регистрирани в политическа партия и дали са дали своят вот на изборите през 2020 година Екипът на специфичния прокурор възрази против въпросите в заявката в сряда.

Специалният прокурор предложи да се попитат евентуалните правосъдни заседатели дали считат, че президентските избори през 2020 година са били откраднати. Екипът на Тръмп възрази на въпроса.

Екипът на Тръмп упорства да доб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР