ВАШИНГТОН – Митниците и граничната защита на САЩ разводниха процеса

...
ВАШИНГТОН – Митниците и граничната защита на САЩ разводниха процеса
Коментари Харесай

Експерти предупреждават за рискове за националната сигурност, след като CBP намали списъка с въпроси за китайски мигранти от 40 на само 5

ВАШИНГТОН – Митниците и граничната отбрана на Съединени американски щати разводниха процеса на скрининг за китайски търсещи леговище на фона на рекорден скок на такива случаи – само че специалисти и законодатели предизвестяват, че ходът рискува да разреши на заканите за националната сигурност да се промъкнат в мрежата.

CBP понижи броя на въпросите, които нейните процесори трябваше да задават, от почти 40 на единствено пет след нарастване на месечното прекосяване на границата от китайски жители през първото тримесечие на 2023 година, съгласно имейл от 30 април, оповестен от Daily Caller тази седмица.

Експерти споделиха на The Post, че макар че смяната е нужна, с цел да се форсира обработката на молбите от CBP, тя покачва вероятността за инцидентно даване на леговище на неприятни артисти от най-големия съперник на нацията.

„ Промяната в процедурата наподобява отразява действителността, че размерът на китайските мигранти надвишава системата за надзор на имиграцията на Съединени американски щати … [и] би трябвало да форсира обработка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР